Muotoilu

Kampaukset

Pikakampaus on nopeasti toteutettava kampaus ja se käy moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Se on loistava silloin kun haluat nopeasti näyttävät hiukset ilman suurempaa juhlan tuntua. Pikakampaus voi esimerkiksi olla lettikampaus tai huolettomat kiharat. Olit sitten menossa festareille, juhlimaan synttäreitä tai vaikka laivalle pikakampauksella saa loihdittua ihania hieman arjesta poikkeavia tyylejä.

Fönkampaukseen kuuluu hiusten pesu, tuotteet, föönaus ja viimeistely. Fönkampaus sopii hyvin sekä arkeen, että juhlaan. Se antaa viimeistellyn ja huolitellun lookin kantajalleen.

Juhlakampaus voi olla esim. teemakampaus, vanhojentanssikampaus, valmistujaiskampaus. Kampauksia on erilaisia ja suunnittelemme ja toteutamme niitä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Juhlakampausaikoja varatessa huomioithan meiltä löytyvän kaksi eri aikaa. Kun hiukset jäävät osittain auki varaathan 90 minuutin ajan, kun taas toivot kaikkien hiuksien olevan kiinnitetty varausaika on 120 minuuttia.

Hääkampaus sisältää koekampauksen. Suunnittelemme ja ideoimme asiakkaan kanssa yhdessä kampausta juhlapäivää varten. Koekampaus ei ole virallinen hääkampaus vaan sen tehtävänä on hahmottaa tyylillisesti millainen kampaus on mieleinen. Koekampauksessa on mahdollisuus kokeilla vaihtoehtoja ja sitä kautta löytää oikeanlainen kampaus.